Öncelikle; deneysel yemekler yapacağım bu seride. İlkini bugün yaptım. Başta biraz çekinsem de gayet lezizdi.
Malzemeler:
Böğürtlen (Taze olması daha iyi ama bulamazsanız dondurulmuş da kullanabilirsiniz)
Koyun pirzola
Makarna
Tarif:
Böğürtlenler ezilir, çırpılır vs. sos haline getirilir. Makarna ve koyun pirzola ayrı ayrı pişirilir. Makarna üstüne böğürtlen sosu, yanına pirzola konup yenir.
Malzemeler:
Böğürtlen (Taze olması daha iyi ama bulamazsanız dondurulmuş da kullanabilirsiniz)
Koyun pirzola
Makarna
Tarif:
Böğürtlenler ezilir, çırpılır vs. sos haline getirilir. Makarna ve koyun pirzola ayrı ayrı pişirilir. Makarna üstüne böğürtlen sosu, yanına pirzola konup yenir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder