20 Ağustos 2015 Perşembe

Sushico - Palladium eleştiri

Adres: Palladium Alışveriş Merkezi Barbaros Mah. Halk Cad. No:6 Kat: 5 Yenisahra/ Kadıköy -İstanbul

Hizmet: Berbat. Bento no 6 istedik, hiç bir uyarı olmamasına rağmen belli bir saatten sonra servis edemiyorlarmış. Garson daha waribashi'nin hangi tarafıyla yenileceğini bilmiyor. Bento no 4 getirdiler 6 yerine. Ayrıca waribashi istedik -ek, götürmek için- ek fiyat koymuşlar.

Tavuklu ramen: Gayet leziz olmasının yanı sıra ramen noodle'ı değil, normal noodle kullanılarak yapılmış. Ve dolayısıyla ramen noodle'ından normal noodle yapılabilir ama normal noodle'dan ramen yapılamaz!

Miso çorbası: İğrençti ama bu muhtemelen miso çorbasının kendisiyle ilgili, sushico'yla değil.

Tavuk topları: Güzeldi. Ama sırf ramen olmayan bir ramen ve tavuk topu için onca çile çekilir mi? Bence değmez.

Sebzeli noodle: Kötü diyemem ama güzel demek de gelmiyor içimden.

Ebiten roll sushi: İçinde karides tempura bulunan bir sıcak (pişmiş) sushi. Ben deniz ürünlerini pek sevmediğimden beğenmedim ama eğer deniz ürünlerini seven biriyseniz deneyebilirsiniz.

Saketen roll sushi: İçinde ton balığı ve üstünde Japon havyarı bulunan sıcak sushi. Aynen ebiten roll sushi için söylediklerim geçerli.

Özet: Sırf Uzakdoğu sevdası için çekilmez. Yalnız bu Palladium'dakinin eleştirisi. Diğer yerlerdekilerin eleştirisi değil. Mesela haftaya da Suadiye'deki Sushico'nun eleştirisini yazacağım. Sırf bu yazıyla hepsini yargılamayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder