31 Ağustos 2015 Pazartesi

Square toast-pidza - recipe (tarif)



Borcam/pyrex
Kare tost ekmeği/Square toast bread
Süt/Milk
İstenilen türde etler/Meats of any type
Kaşar rendesi/Grated kaşar cheese
Beyaz peynir/White cheese (Feta)
Salça/Tomato paste

Sos/Sauce:
Soya sosu/Soy sauce
Bal/Honey
Zeytinyağı/Olive oil
Nane/Mint

Ekmekler borcama dizilir. Ekmekler süt ile ıslatılır. (Korkmayın, epey ıslatın). Ekmeklere salça sürülür. Ekmeklere kaşar rendesi dökülür. (Tamamen kaplasın). Etler sosa banılıp üstüne koyulur. Beyaz peynir de konur. Fırında, 250 derecede (önceden ısıtılmasına gerek yoktur) kaşarlar eriyene kadar pişirilir.

Breads pyrex is arranged. The bread is soaked with milk. (Fear not, soak a lot). Paste smeared on bread. Pour the grated cheese on bread. (You are fully covered). Dipped in sauce meats are placed on top. Feta is also subject. Bake at 250 degrees (not need to be preheated) melt until cooked up.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder